til top

Skoppum - i hjertet av Vestfold

Skoppum - i hjertet av Vestfold

Skoppum er på mange måter knutepunktet i Horten, med kun tre minutter fra E18 og ca åtte minutter fra Horten. Skoppum stasjon har togforbindelse til Oslo og Skien, som er praktisk for deg som er litt på farten. Det er et lite tettsted, med mange muligheter - og med kort avstand til absolutt alt!

 

Skoppum stasjon - for deg som er på farten eller som pendler til jobb

Det er jo veldig praktisk at vi har en togstasjon i Skoppum. Det gjør det litt enklere å kombinere det livet du ønsker, og med den jobben du ønsker. Enten du jobber lokalt her i Vestfold, men har kunder eller møter utenbys - eller om du er av typen som bor her, men jobber utenbys. Med kort avstand til E18 og gode togforbindelser er denne plassen på mange måter midt i hjertet av Vestfold.

 

Gjenvinning på Skoppum

Vesar har en stor og praktisk gjenvinningsstasjon på Skoppum for oss som bor i Horten. Her kan du levere alt av avfall som du ikke kan kildesortere hjemme. De har åpent mandag til lørdag, med noe ulike åpningstider. For mer informasjon om hvilke typer avfall de tar i mot, og deres åpningstider, se nettsiden deres

 

Pukkverk - for både privat og proff

Visste du at vi har et stort pukkverk på Skoppum? Her er det flere store aktører som tilbyr flere ulike typer pukk til både privatpersoner, bygg og anlegg. Hos noen av aktørene kan du enkelt bestille via nettbutikk, og få det levert direkte hjem. Superpraktisk! Bestiller du hos Nordisk Pukk og Sand, støtter de også Redd Barna med et fast beløp for små- og storsekker. Her kan du altså handle lokalt, og samtidig støtte en god sak.

 

Dal gjestegaard - idyll hele året

Er du på jakt etter de gode opplevelsene, enten med familien eller jobb? Da kan Dal gjestegaard være akkurat det du ser etter. Dal gjestegaard har superfine festlokaler som egner seg til både konferanse, bryllup, dåp og konfirmasjon. De har god kapastitet til overnatting, og har en ubemannet resepsjon som gjør det enkelt for deg å komme og gå som du vil. De har også muligheter for deg som er på jakt etter en plass for bobilen, campingvogna eller teltet, og tilbyr korte og lange opphold. På Dal gjestegaard har de gode fasiliteter for hele familien, med lekepark og utendørs badebasseng! Kanskje den neste ferien går til Skoppum?Skoppum idrettsanlegg - hva skjer i Skoppum?

Skoppum Idrettslag har gode fasiliteter for barn og unge med sine aktiviteter, lag og anlegg. Med en stor kunstgressbane, flere gressbaner for fotball, frisbeegolfbane og innendørshall er mulighetene mange for store og små. Du finner også lysløyper på tre og fem kilometer, eget anlegg for skiskyting og en akebakke. Her er det rett og slett fantasien som setter grenser for aktiviteten, og både barn og unge kan boltre seg.

 

Teknologipark - stor utvikling

Vi har også en stor teknologipark med store og små aktører. Er du på jakt etter lokaler eller kontorplass, og ønsker å sitte i moderne lokaler med ambisiøse kollegaer rundt deg? Da bør du sjekke ut teknologiparken i Skoppum. Med kort avstand til E18 og togstasjon, er dette midt i blinken for deg som er på farten i kundemøter, eller kanskje for deg som er selvstendig næringsdrivende og som ønsker et miljøskifte fra hjemmekontoret.