til top

Innovative boligprosjekt i Horten

Innovative boligprosjekt i Horten

Er du på jakt etter boligdrømmen? Er du innflytter, eller er du allerede en Hortenser på jakt etter en ny bolig? Uansett. I Horten er det mange spennende boliger til salgs, og utviklingen er stor. Enten du vil ha noe nytt og fresht, eller om du vil ha et litt eldre hus med masse sjel og historie - så finner du det her i Horten. Og, det beste av alt: det er kort vei, uansett hvor du skal.

 

Flytende bydel - Norges første boligfelt på vann

Horten vokser stadig og er i rivende utvikling. Det samme gjelder folka. For vi blir flere folk, og da trenger vi flere boliger. Den flytende bydelen i Havnebyen ble først omtalt i 2014, og nå er de første trinnene klare. Det blir totalt 375 leiligheter over flere byggetrinn, og det er stas at Horten er Norges første by med flytende bydel. Det står i stil med utviklingen byen opplever, og det skal vi være stolte av.

Fra hybel til villa - bolig til salgs i Horten

Drømmer du om litt mer plass? En hage? Landlige omgivelser eller pulserende byliv? Om ikke du allerede har vurdert Horten, bør du definitivt gjøre det nå. Horten har uendelige muligheter, både for deg som er ung og under utdanning - og for deg som er i jobb, eller du som ser etter et sted du kan være når arbeidslivet er over. Det er kort vei med ferje til Moss og østfoldbyene, eller med tog i retning Drammen/Oslo eller Tønsberg/Skien. 

Vil du høre hva innflyttere sier om livet etter de flyttet til Horten? Se her

Studentleiligheter, hybel og kollektiv i Horten

På bakkenteigen finner du Universitetet i Sør-Øst Norge (USN) og for mange studenter vil det være et naturlig behov med hybel, leilighet eller kollektiv. Det finnes flere gode alternativer her, og uansett hvor i Horten man ender opp, er det gode tilbud med kollektiv slik at du kommer deg dit du vil - når du vil. Ønsker du råd eller veiledning? Snakk med studiestedet eller en lokal eiendomsmegler, så finner du det alternativet som passer best for deg.

 

Leiligheter for én, to eller mange

Det er mange muligheter i Horten for deg som er på jakt etter en leilighet. Om det er til deg alene, eller flere - så har Horten mange gode alternativer. Vil dere nærme vannet og sentrum? Hva med Horten Havnepark eller Horten Indre Havneby? Her er det mange ulike størrelser på leilighetene, og det er kort vei til turstier, havet og sentrum. Perfekt enten du er alene eller har familie. Du bør også sjekke ut Rørestrand park og Strandhagen på Steinsnes. Kort vei til skog, mark og båthavn for deg som ønsker det.

 

Se hva som ligger ute på markedet, da vel? Vil du eie? Eller leie? 

 

Hus i Horten - nytt og fresht? Eller litt eldre med sjel?

Er du på husjakt i Horten? Her kan du finne flere nye eneboliger hvor du ikke trenger å pusse opp med det første, eller nybygg hvor du kan være med å bestemme både utforming og farger. Mulighetene er mange. Er du typen som ser etter et litt eldre hus med historie og sjel? Det kan du være heldig å finne her. Fra tiden med skipsverft og industri, finnes det flere hus som er godt ivaretatt og som plutselig ligger ute for salg. Men det gjelder å følge med, og kanskje snakke med en lokal megler, for disse husene er populære.